Downtown Offices
Kleine-Gartmanplantsoen 21-2
1017 RP AMSTERDAM

Tel: +31202050438
Mail: sales@downtownoffices.nl

Onze kantoren

De mooiste downtown offices van Amsterdam

Een karakteristiek jaren 60 pand bij het Leidseplein en drie eeuwenoude panden rondom de Bijenkorf. Elk pand heeft zijn eigen unieke geschiedenis en karakteristieken.


Kleine-Gartmanplantsoen

Gebouwd in 1958 en met grote vensters in een strakke gevel doet dit pand New Yorks aan. Binnen veel licht en een prachtig uitzicht op de levendige omgeving van het Leidseplein. Stedelijke hotspots als de Stadsschouwburg, Apple Store, Café de Balie en Paradiso onder handbereik. 7 etages vol met creatieve en zakelijke dienstverlenende bedrijven. Gratis gebruik van de ‘Boardroom‘ op de 2e etage.

Benieuwd naar uw medehuurders? Klik hier.

Het Kleine-Gartmanplantsoen is een plein en plantsoen in het centrum van Amsterdam. Het is de verbinding tussen het Leidseplein en de Weteringschans.

Zoek hier door ons aanbod.


Warmoesstraat 155

De Warmoesstraat is een van de oudste straten van Amsterdam. Ze loopt evenwijdig met het Damrak van de hoek Prins Hendrikkade en Zeedijk naar de Dam.

Benieuwd naar uw medehuurders? Klik hier.

Nummer 155 is alles al geweest. Koopmanshuis, herberg, tabaksfirma en pension (alle kamers hebben een eigen douche en wc). Gebouwd omstreeks 1600 met aan de achterzijde een kolfbaan en in de loop van de eeuwen steeds weer aangepast. Rond 1920 een nieuwe winkelpui en balkon die nu al weer tot monument is verklaard. 8 kantoorruimtes, 1 vergaderkamer in de voormalige directiekamer van de tabaksfirma en 1 kapper en espressobar met de naam Cut Throat Barbershop.

Zoek hier door ons aanbod.


Warmoesstraat 149-151

Op de plaats van Warmoesstraat 149 en 151 stonden ooit twee koopmanshuizen. De heren Ellerman en Harms van de gelijknamige drukkerij lieten de panden eind 19e eeuw afbreken om hun imposante hoofdkantoor hier te laten bouwen in een toen moderne stijl. De entree met grote houten deur, granito trappen en gewelfd plafond laten dit nog steeds zien. Het pand heeft een souterrain en 3 etages. Het pand 149-151 is binnendoor verbonden met Warmoesstraat 153. Elk kantoor heeft een individueel alarm.

Benieuwd naar uw medehuurders? Klik hier.

Zoek hier door ons aanbod.


Damrak 83A

Het Damrak in Amsterdam is een straat en een water tussen de Dam en het Centraal Station. Bij de bouw van nummer 83 was het Damrak nog de havenkade van de rivier de Amstel die hier naar het IJ stroomde. Opgebouwd uit enorme eiken balken en bekroond met een prachtig panteel (driehoek boven aan de gevel). In het voorhuis zitten drie grote kantoren van 98m2 met uitzicht op het Damrak en Beursplein. De 3e etage heeft dan ook nog eens een riant dakterras en een vliering met eeuwenoud hijswiel. In het middenhuis zitten 3 kantoorkamers van circa 30m2 en in het achterhuis ook 3 kamers van circa 20m2.

Benieuwd naar uw medehuurders? Klik hier.

Zoek hier door ons aanbod.

• Unieke locaties in het centrum

• Van 9 tot 240m2

• Per kwartaal opzegbaar

• Veel services inclusief